Artık her Öğretmenler Gününde +1 maaş ikramiye!

Varlık Lisesi olarak nitelikli tüm eğitim kurumları gibi öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığını asla ödeyemeyeceğimizin hep bilincinde olduk. Ama kuruluşumuzdan itibaren bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğunu tümüyle üstlenen bir özel okul olarak onlar için tüm eğitim kurumlarınca örnek alınabilecek bir uygulamayı hayata geçirebileceğimizi çoktandır düşünüyorduk. Ve tüm ekonomik koşullara rağmen artık her öğretmenler gününde bir maaş ikramiyeyi bu yıldan itibaren tüm öğretmenlerimiz için bir hak olarak tanımlıyoruz.

Benzer bir uygulamayı öğretmen dışı çalışanlarımız için de 1 Mayıs İşçi Bayramında hayata geçirmeye başlayacak ve 2022 yılından itibaren öğretmen dışı çalışanlarımız için de her yıl 1 maaş ikramiye uygulamamız Varlık’ımız bünyesinde bir hak olarak tanımlanacaktır.

Kuruluşumuzdan itibaren örnek gösterilen ve örnek alınan bir özel okul olma yolunda daima kararlılıkla hareket ederek felsefe kökenli bir eğitim anlayışı için Varlık Akademi Projesi kapsamında yaptığımız akademik çalışmalar ve bu çalışmalarının birer ürünü olarak hayata geçirdiğimiz onlarca pedagojik uygulamanın yanı sıra öğrencilerimizin nitelikli özel okul devamlılığını sağlamaları noktasında velilerimizi ekonomik olarak korumak için 2019 – 2020 öğrenim yılından itibaren Türkiye’de bir ilk olan VAP SFS (Sabit Fiyat Sürekliliği) uygulamamızla kayıt yenileme işlemlerinde 4 yıl boyunca sabit fiyat güvencesini sunduk. Dahası aynı uygulama kapsamında öğrencilerimizin tüm kitap kırtasiye, okul kıyafeti ve okul içi etkinlik giderlerini de kurum bütçemizden karşılamaya başladık.

Ve 24 Kasım 2021 öğretmenler günü itibariyle öğretmenlerimiz için her öğretmenler gününde +1 maaş ikramiyeyi bir hak olarak uygulamaya başlıyoruz.

Varlık’ımızın Öğretmenler Günü hediyesinin tüm eğitim kurumlarınca örnek alınması dileğiyle…

Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Varlık Lisesi Yönetimi

Tavsiye Edilen Yazılar